Xhemaili: Shipkovica ka rrëndësi të veçant në historikun e zhvillimeve politike dhe kombëtare!

vull

“Sot në Shipkovicë të Tetovës bëmë hapjen solemne të sallës sportive. Së bashku me Liderin Ahmeti, zv.Kryeministrin Duraku, Kryetaren e Komunës znj. Teuta Arifi si edhe shumë koleg ministra dhe banorë të këtij fshati.

Shipkovica ka rrëndësi të veçant në historikun e zhvillimeve politike dhe kombëtare. Lideri ynë u zotua para banorve të Shipkovicës që interesimi për mirëqenien e banorve të këtij fshati nuk do mungoj.

Ne punojmë që Malësisë së Sharrit ti ofrojm kushte të mira për jetesë një ndër to është edhe ndërtimi i kësaj salle.” – thotë Xhemaili

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1482626135223080&id=335924619893243

Next Post

Më 14 shtator ‘Dita e organizatave të shoqërisë civile’

Të shtunën, më 14 shtator nën organizim të Civica Mobilitas (Qendra maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtarë MCMS) në sheshin Skenderbej dhe parkun Ibni Pajko pritet që të mbahet festivali ‘Dita e organizatave të shoqërisë civile’ Eventi këtë vit pritet të fillojë nga ora 10:30 dhe do të zgjasë deri në ora […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: