Xhemaili: Sot dita e fundit me orë policore

vull

Ministri për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendore, Hisen Xhemaili ka bërë të ditur me anë të një postimi në rrjetin social facebook se është marrë vendim nga ana e Qeverisë së RMV-së për të tërhequr orën policore.

▶️Qeveria sot vendosi për ndërprejre të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Vendimi hyn në fuqi nga data 27.05.2020.

▶️Gjithashtu, Qeveria sot mori vendim për rifillimin me punë të objekteve hotelierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vendosjen e protokoleve të duhura për punën e tyre.
Vendimi hyn në fuqi nga data 28.05.2020.

▶️Qeveria angazhoi ministrinë e shëndetêsisë që të përgatit protokolle adekuate të qarta dhe precize për hapjen e kufijve ndërshtetëror nga data 1 qershor 2020.

Next Post

Abdulla Mehmeti: NA ISHTE NJËHERË NJË LIGJ, SI TË GJITHË LIGJET E PUSHTETEVE JODEMOKRATIKE

NA ISHTE NJËHERË NJË LIGJ, SI TË GJITHË LIGJET E PUSHTETEVE JODEMOKRATIKE Shkojmë në zgjedhje të “reja”…sa turp, pas kujt duhet të rreshtohen shqiptarët e ngratë!   Abdulla Mehmeti   Ky është “Ligji për përdorimin e gjuhëve” në Maqedoninë Veriore, të cilin disa politikanë dhe “ekspertë” shqiptarë e quajtën edhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: