Xhemal Jakupi, bartës i listës së BDI-së për këshilltarë në Krushevë

vull

Bashkimi Demokratik për Integrim për bartës të listës për këshilltar në komunën e Krushevës ka shpallur Xhemal Jakupin, aktivistë shumë vjeçar në shoqërinë civile.

BDI në të gjitha komunat do të garojë me kandidatët më të mirë dhe të përzgjedhur me kujdese, në veçanti në komunat ky zëri ynë duhet të dëgjohet fuqishëm.

Next Post

Kandidati i BDI-së, për komunën e Zhelinës, Dr.Fatmir Izairi shpalos dokumentacion se në vitin 2017 e dorëzoi mandatin me 9 projekte kapitale në realizim e sipër

Në zgjedhjet komunale që do të mbahet me 17 tetor në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kandidat e çdo partie janë duke mbajtur takime me strukturat partiake dhe me anëtarët e tyre. Kandidati për komunën e Zhelinës, dr. Fatmir Izairi i cili njëherit ka qenë në këtë postë dy herë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: