Zaev: Është koha që BDI-ja të kaloj në opozitë

Kohanews Admin

Kreu i LSDM-së Zoran Zaev edhe njëherë ka komentuar idenë e BDI-së për kryeministër shqiptarë, duke e cilësuar atë si populiste dhe se sipas tij nga kjo ide do të humb edhe vet BDI-ja.

“Është e shëndosh për shtetin që pas 17 viteve pushtet, BDI-ja të kaloj në opozitë, por megjithatë për këtë vendosin qytetarët përmes votës së tyre. Madje do të ishte mirë që BDI-ja të bëj përpjekje të fitoj vota nga maqedonasit. Edhe VMRO-ja të bëj përpjekje që të fitoj vota të shqiptarëve. Ndryshe kryeministri i ardhshëm do të jetë nga radhët e LSDM-së”, tha Zaev.

Next Post

Skandal: Regjistrimet audio zbulojnë se si Den Donçev koordinon presionin e rekrutimit rreth “Diamed”, dhe Zaev jep një “pasim ” për këtë!

Një video në të cilën ish-drejtori i Fondit të Shëndetit, Den Donçev, është filmuar me një grumbull parash në duar në një vendndodhje deri më tani të panjohur, si dhe tre regjistrime audio që lidhen me reketet e kompanisë “Diamed”, janë publikuar në kanalin YouTube “Leplivi race ” shkruan Plusinfo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: