Zaev: Kemi mundësinë e papërsëritshme, vazhojmë në rrugën e duhur

Kohanews Admin

Ne kemi një mundësi të papërsëritshme. Ne jemi anëtarësuar në NATO, ne po hapim kapituj me BE. Tani sheshi është tek ne, në ngritjen e ekonomisë, rritjen e pagave dhe pensioneve, forcimin e kapaciteteve ekonomike të të gjitha familjeve në vend.

Le të vazhdojmë në rrugën e duhur. Më 15 korrik, të gjithë së bashku për numrin 3, për koalicionin #Ne mundemi, edhe më shumë, edhe më mirë, për të gjithë qytetarët në Republikën e Maqedonisë Veriore.

Next Post

Xhaferi nga Ohri: Zaevi t’u kërkon falje shqiptarëve, përndryshe le të harron bashkëpunimin me BDI-në

Bartësi i listës në njësinë e V-të zgjedhore Talat Xhaferi në takimin përmbyllës në qytetin e Ohrit, ka folur mbi konceptin dhe idenë e BDI-së për zgjedhjet e parakohshme parlamentare si dhe për kryeministrin e parë shqiptarë. “Gati 20 ditë që eci zonën nga Mavrova e deri në Prespë dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: