Zaev me mesazh deri te Cërvenkovski dhe Kunovska: LSDM në pranverë ka zgjedhje, urdhëroni

Blerand Rexhepi

“Unë nuk jam dëgjuar me Branko Crvenkovski ka një vit e gjysmë. Ne kemi dërguar përshëndetje përmes njerëzve, por nuk kemi pasur komunikim të drejtpërdrejtë. Ajo që unë mendoj është se Crvekovski duhet të jetë aktiv në politikë, pasi ish-zyrtarë në vende të tjera mund të kontribojnë në shoqërinë e tij. Ka ish-kryeministra dhe presidentë të tjerë që janë aktivë,” tha kryeministri Zoran Zaev në emisionin “Stadion” të Kanal77.

Zaev beson se Crvenkovski dhe ata përreth tij kanë të drejtë demokratike të reagojnë.

“Tani ata nuk janë pjesë e organeve të partisë. Nëse më pyet nëse më intereson që ata më rrezikojnë mua dhe pozicionin tim në LSDM, unë do t’u them atyre, në prill kemi zgjedhje për kryetar të LSDM, kemi demokratizim të zgjedhjeve, secili anëtar do të votojë. Nëse dikush mendon se Zaev duhet të zëvendësohet, le të marrin drejtimin. Zgjedhjet janë këtu,” tha Zaev, duke iu përgjigjur pyetjeve në lidhje me pozicionin e Crvenkovskit dhe disa ish zyrtarëve të tjerë të cilët reaguan publikisht pas intervistës së Zaevit me Bgnes.

Next Post

Ilire Dauti ofendon të tjerët për paaftësinë e vet!

Në vazhdën e punimeve të Seancës së Komisionit për Financa dhe Buxhet të RMV-së, ku si pikë e vetme e rendit të ditës është diskutimi mbi Buxhetin e vitit 2021, respektivisht diskutimi mbi amendamentet e propozuara për Buxhetin, deputetja e ASH-së, Ilire Dauti, në stilin e saj, në vend që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: