Zaev: Nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare

vull

Nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare, tha Kryeministri Zoran Zaev, në përgjigje të deklaratës së djeshme nga lideri i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, se edhe nga hëna mund të shihet se do të ketë zgjedhje të parakohshme.

“Unë nuk e di se cilët kozmonautë po shikojnë nga hëna se si do të ndodhë kjo, por unë pretendoj se nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare, sepse ato nuk i sjellin asgjë të mirë vendit”, tha Zaev.

Sipas tij, Maqedonia tashmë ka kaluar nëpër disa zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe vetëm ka humbur.

Zaev renditi komunat, kryetarët e të cilave ai është i kënaqur me mënyrën e punës së tyre, por tha se reagimet e njerëzve do të jenë vendimtare nëse ata do të garojnë përsëri në zgjedhjet e ardhshme lokale.

“Personalisht, unë kam pikëpamjet e mia. “Unë do të qëndroj pas disa kandidatëve, Valandovo, Bogdanci, Dojran, Konce, Kocani, Stip, Staro Nagorichani Krusevo, Mavrovo Rostuse, Demir Kapija,” tha Zaev.

Next Post

Tabelat e informacionit në rrugë po ndryshojnë për shkak të ligjit për përdorimin e gjuhëve

Seksioni i Tetovës i Ndërmarrjes Publike për Mirëmbajtjen dhe Mbrojtjen e Rrugëve Kombëtare dhe Rajonale (Makedonija Pat) sot filloi instalimin e tabelave të reja informuese në autostradën A2 Shkup-Tetovë, të cilat tani kanë informacione në gjuhën maqedone dhe shqipe. Sipas informacionit nga sektori i ndërmarrjes publike në Tetovë, ndryshimi vjen […]

Subscribe US Now