Zaev, Osmani dhe Filipçe kanë vizituar të mbijetuarit e tragjedisë së autobusit

vull

Duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit, Filipçe tha se në mesin e udhëtarëve ka familje të tëra.

Kryeministri Zoran Zaev, i cili së bashku me Filipçen dhe ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani ndodhen në Bullgari, falënderoi kryeministrin Janev dhe presidentin e Bullgarisë Rumen Radev, të cilët ishin të parët që e informuan për tragjedinë dhe që vunë në dispozicion të gjitha institucionet. për të ndihmuar të plagosurit dhe për të hetuar tragjedinë.

Ai nuk pranoi të komentonte versionet e arsyeve dhe tha se priste informacione nga ekspertët, duke shtuar se kishte dëgjuar përshtypjet e tyre në një bisedë me të mbijetuarit.

“Me sa kam dëgjuar, kur ka ndodhur aksidenti, këta të shtatë kanë thyer xhamin e pasmë dhe kështu kanë shpëtuar”. tha Zaev.

Next Post

Xhaferi: Në këtë çast, nuk ka fjalë që mund të ngushëllojë dhimbjen

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi shprehu ngushëllime në emrin e tij dhe në emrin e deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për personat që e humbën jetën në mënyrë tragjike në fatkeqësinë e autobusit që ndodhi në Bullgari, me shpresë dhe besim, siç qëndron në telegram, se […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: