Zaev: Qeveria pasi të zgjidhen deputetët e rinj

vull

Përkundër asaj që u njoftua, një propozim për Qeverinë nuk do të paraqitet as në Parlament sot. Sipas kryeministrit  Zoran Zaev, propozimi për përbërjen e Qeverisë dhe programi i qeverisë do të paraqitet në Parlament, pasi legjislatura zgjedh nënkryetarët e saj dhe deputetët e rinj, pasi disa nga deputetët të largohen nga detyra.

Parlamenti së pari duhet të përcaktojë numrin e nënkryetarëve në Parlament dhe disa vendime të tjera, dhe gjithashtu duhet të verifikojë mandatin e deputetëve të ardhshëm që vijnë nga listat. Sapo Kuvendi të përfundojë të gjitha këto procedura të mëparshme, unë menjëherë do t’i paraqesë në Parlament propozimin për Qeverinë dhe programin qeveritar.

Next Post

Qeveria - Spasovski dhe ministrat që janë zgjedhur deputetë nuk marrin pagë nga Kuvendi

Qeveria njoftoi në një deklaratë këtë pasdite se Kryeministri teknik Oliver Spasovski dhe ministrat që u zgjodhën deputetë në zgjedhjet e 15 korrikut “marrin vetëm pagën për angazhimin e tyre në Qeveri, deri në momentin e angazhimit të tyre në Qeveri, dhe jo nga Kuvendi ”. Kjo çështje, pasi deputetët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: