Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Zaev : Ramë dakord për bashkëpunim me Kryetarin e PDSH-së Menduh Thaçi për zgjedhjet lokale

1 min read

LSDM dhe PDSH do të bashkëpunojnë reciprokisht dhe mbështesin njëri-tjetrin në disa komuna, në mënyrë që t’u sigurojnë qytetarëve kryetarët dhe këshilltarët më të mirë, për të cilët shërbimi ndaj njerëzve është qëllimi dhe angazhimi i tyre kryesor, thuhet në statusin e kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev në facebook, transmeton KohaNews.

“Në disa komuna do të realizojmë bashkëpunimin në raundin e parë, dhe në komunat e tjera në raundin e dytë. LSDM vazhdon të ndërtojë dhe zhvillojë koalicionin më të madh dhe më të mirë për zgjedhjet lokale në tetor,” theksoi Zaev.