Zaev: Të drejtën e dëmshpërblimit material do ta realizojnë edhe të paktën 1100 falimentues

vull

Së bashku me vendimet paraprake ligjore, ka shënuar ai, përfshirja e përgjithshme e falimentuesve që e kanë realizuar ose do ta realizojnë të drejtën e kompensimit në vlerë prej 9.242 denarëve deri në pensionimin e tyre është afër 13.000 persona.

“Dispozita e Qeverisë për zbatimin e politikave sociale të orientuara ndaj të gjithë qytetarëve tanë nga kategoritë e cenueshme, siç janë falimentuesit, pensionistët dhe të papunët, vazhdon edhe në periudhën e ardhshme”, njoftoi Zaev në Fejsbuk.

Next Post

Afaristi i njohur Meqail Rasimi kandidat i PDSH-së për kreun e Komunës së Bërvenicës

Dega e Partisë Demokratike Shqiptare Bervenicë mbajti Kuvend Zgjedhor të degës ku u zyrtarizua kandidatura e z.Meqail Rasimi për kreun e kësaj komune. Në kuvend ishte prezent edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi ku iu drejtua kuvendit me një fjalim rasti.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: