Zbardhen më shumë raste të vjedhjeve të biçikletave në Shkup

vull

Sektori i Punve të Brendshme Shkup-Stacioni Policor Bit Pazar pas ndërmarrjes së masave dhe aktiviteteve, zbardhi disa raste të vjedhjeve të biçikletave në territorin e Shkupit. Më datën 25.03.2021, në bazë të urdhërit gjyqësor është kryer bastisje në shtëpinë e I.R. (28) nga Shkupi, gjatë së cilës janë gjetur pesë biçikleta, të cilat janë sekuestruar nga babai i tij N.R. (52), i cili ka qenë prezent gjatë bastisjes.

Më datën 14.04.2021 është kryer bastisje është realizuar njohje e biçikletave dhe dy nga ato u janë kthyer pronarëve të cilat kanë qenë të vjedhura në maj dhe qershor të vitit 2019.

Pas dokumentimit të plotë të rasteve do të parashtrohet kallëzim përkatës penal.

Next Post

Ministri i BPEU Hoxha realizoi takim me koordinatoren e përhershme të KB- në RMV, znj, Rosana Duxhak

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arianit Hoxha, realizoi takim me Koordinatorin e përhershëm të KB në Republikën e Maqedonisë së Veriut, znj. Rosana Duxhak, ku është theksuar se se me nënshkrimin e Kornizës së re për Bashkëpunim për Zhvillim të Qëndrueshëm 2021 – 2025, janë vendosur fushat […]

Subscribe US Now