Zëdhënësi i BESËS: Bujari nuk e ka hallin e shqiptarëve por hallin e rastit “pacient”

vull

Haxhi Bujar dështaku nuk e ka hallin e shqiptarëve e as të qytetarëve të Maqedonisë së Veriut, ai e ka hallin e vet, hallin e rastit “pacient”. Pasi dështoi në integrimin e vendit, pasi dështoi në çdo fushë, tani ai po mundohet të krijoi amulli në opinion se gjoja koalicioni LSDM – BESA qenka në dëm të shqiptarëve. Jo Haxhi, nuk është në dëm të shqiptarëve, është në dëm të BDI-së dhe interesave tuaja partiake e personale.

Kështu që, qetsohu mos bëj panik se pas 12 prillit do të ngelësh në opozit.

P.s.mos harro ta ndërtosh “strategjinë opozitare” kundër qeverisë LSDM – BESA!

Next Post

Vëllezërit e grupit Boyat vijnë me projektin e ti, 'Çaj me limon'

Janë dy emra shumë të njohur të skenës muzikore në Finlandë, shqiptarët Blerimi dhe Berati pas bashkëpunimeve muzikore atje kanë vendosur që të sprovojnë veten edhe në skenën shqiptare, projekti i fundit i tyre është një super këngë, derisa më herët kanë punuar në një remix edhe me reperin 2Ton. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: