Zëvendës drejtori Selami lëshon në përdorim rrugën Bogovinë – Sedllarcë e Epërme

Blerand Rexhepi

Zëvendës drejtori i Agjencisë për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abdulselam Selami sot ka qëndruar në komunën e Bogovinës ku njëkohësisht ka lëshuar në përdorim rrugën që lidh fshatrat Bogovinë dhe Sedllarcë e Epërme.

‘Komuna e Bigovinës përveç këtij projekti nga ana e Agjencisë i janë miratuar edhe dy projekte të tjera dhe atë rruga në fshatin Kamjan dhe nga planet urbanistike rruga që lidh fshatrat Pirok, Sedlarcë, Kamjan, Pallçisht dhe Siniçan apo mbi 60% të teritorit të komunës së Bogovinës. Me anë të ktyre projekteve zhvillojmë vendet rurale dhe përmisojmë infrastrukturën në vende rurale. Mjetet janë siguruar nga buxheti i shtetit’, shprehet kështu zëvendës drejtori Selami.

Next Post

Kreu i Bogovinës, Xhemaili: Fituam tre projekte ku ngrisim nivelin e infrastrukturës

Bogovinë, 12 nëntor – Në Komunën e Bogovinës sot është bërë inaugurimi i asfaltimit të rrugës prej Sëiss Center – Bogovinë deri në Sellarcë të Epërme, kështu informon kreu i komunës Albon Xhemaili. Projekti është mbështetur nga Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe ka vlerë prej […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: