Zëvendëskryeministri Bytyqi për vizitë zyrtare në Mal të Zi: do të takohet me nënkryetarin e Qeverisë së Malit të Zi Dritan Abazoviq

vull

Zëvendëskryeministri i Qeverisë, përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi, do të realizojë një udhëtim pune në Mal të Zi.

 
Gjatë këtij udhëtimi, zëvendëskryeministri Bytyqi do të takohet me nënkryetarin e Qeverisë së Malit të Zi dr. Dritan Abazoviq dhe ministrin e financave dhe mirëqenies sociale, Milojko Spajiq, dhe do të merr pjesë në “Samitin e kryetarëve të qeverive të Iniciativës së Evropës Qendrore”.
 
Gjatë Samitit, zëvendëskryeministri Bytyqi do të marrë pjesë në një ngjarje të veçantë, “Udhërrëfyesi për shëndetin dhe mirëqenien e Ballkanit Perëndimor”, në seancën plenare të kryetarëve të qeverive të Iniciativës së Evropës Qendrore, si dhe në panelin që do të diskutojë për të ardhmen paspandemike në Evropë.

Next Post

Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po"

Zëvendëskryeshefi i SPB Kumanovë filloi aktivitetet në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë me moton: “DROGË JO, SPORT PO”!. Sot së bashku me Kryetarin e Komunës së Likovës z.Erkan Arifi dhe departamentin e preventivës në kuader të SPB Kumanovë vazhduam fushatën “DROGË JO, SPORT PO”! Mirënjohje për udhëheqësit e […]

Subscribe US Now