Zëvendësministri i Drejtësisë Nuhiu: Shteti  i mirë është ai shtet që qeveriset nga ligji dhe drejtësia!

vull
0 0
Read Time:28 Second

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka bërë të ditur se sot ka filluar realizimi i projektit së bashku me OSBE-në dhe Delegacionin Evropian për monitorimin e proceseve gjyqësore që kanë të bëjnë me krimin e organizuar dhe korrupsionin, me çka pritet që rezultatet të vijojnë edhe pse duhet ende punë.

“Shteti  i mirë është ai shtet që qeveriset nga ligji dhe drejtësia! Padyshim se të gjithë jemi me një qëndrim se suksesi në luftën kundër krimit dhe korrupsionit varet edhe nga një sistem drejtësie i pavarur, i paanshëm dhe i pakorruptuar,” theksoi Nuhiu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Shaqiri: Kyçja në platformën e interoperabilitetit është domosdoshmëri për secilin institucion në vend

Gjatë ditës së sotme, Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Jeton Shaqiri, zhvilloi një takim pune me drejtorin e Agjencisë për punësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Abdush Demiri. Përgjatë takimit, ministri Shaqiri i dorëzoi drejtorit Demiri vëretimet për integrimin APRMV-së me sistemin e Regjistrit qëndror të popullsisë. Tashmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: