Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu: Zyrtarisht 8-të të vdekur

vull

Prezent në fshatin Llaskarc ka qenë Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu ku dhe ka ndodhur tragjedia e sotme pas daljes nga rruga të autobusit të Durmo Turs që barte udhëtarë kryesisht të punësuar në administratë.
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu ka konfirmuar se deri më tani kanë ndëruar jetë 8-të persona.
Ndërkaq edhe 2 persona gjenden në jetë rreziku./KohaNews

Next Post

Kërkesë deri tek Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë: Të kontrollohet çdo autobus dhe të largohen nga rruga ato që nuk i plotësojnë kushtet

Së pari ngushëllime për familjarët dhe të shpresojmë që njëherë e përgjithmonë të mos ketë viktima. Asnjë nga autobusët që bartin udhëtarë shumica të punësuar në Qeveri dhe në Ministri të ndryshme nuk i plotësojnë kushtet e duhura që të kryej një veprimtari të tillë. Të kryhet kontroll teknik ndaj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: