Zgjatet konkursi për regjistrues dhe instruktorë, mund të aplikohet online deri më 12 gusht

vull
0 0
Read Time:30 Second

Enti Shtetëror për Statistika ka njoftuar sot se afati i konkursit për regjistrues dhe instruktorë zgjatet deri më 12 gusht. I njëjti duhet të përfundonte sot, por siç thonë nga Enti, për shkak të pushimeve verore, i njëjti vazhdohet edhe për një javë.

“Enti shtetëror për Statistika me qëllim që të sigurojë numër të mjaftueshëm të kandidatëve për regjistrues dhe instruktorë, prej të cilëve do të mund të bëhet përzgjedhja e më të mirëve, e vazhdon konkursin publik për paraqitje dhe i fton të gjithë të interesuarit të paraqiten në ueb-faqen popis2021.stat.gov.mk”, thuhet në njoftim.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Hapen linjat telefonike për ndihmë psikologjike gjatë zjarreve

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bën thirrje të gjithë qytetarëve të cilët kanë nevojë për ndihmë të parë psikologjike të drejtohen në SOS linjat e hapura telefonike.“Çdo person i cili ndjehet i rrezikuar dhe i shqetësuar për shkak të zjarreve të ndodhura mund të drejtohet, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: