Zgjidhet Shtabi Qendror Zgjedhor i PDSH-së

vull
Sot, Partia Demokratike Shqiptare mbajti mbledhje të zgjeruar të Kryesisë Qendrore me kryetarët e degëve me ç’rast u formua dhe u zgjodh Shtabi Qendror i cili do të udhëhiqet nga sekretari gjeneral i PDSH-së Sali Ajdini.
Ndërsa, për anëtarë të shtabit u zgjodhën: Luan Tresi, Driton Ibishi, Bilall Lutfiu, Rametulla Kuçi, Musadik Beqiri dhe Fatmire Isaku.
Next Post

Gashin në Kumanovë e presin jo më shumë se 30 aktivistë

Afrim Gashi, kryetar i Alternativës, parti kjo që sot firmosi koalicion me LR-PDSH-në e Ziadin Selës, duket se e ka parë realitetin në terren. Sonte, i shoqëruar nga kryetari i Forumit Rinor të Alternativës, Afan Elezi, Gashin në Degën e Kumanovës e kanë pritur jo më shumë se 30 të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: