Zhvillimi i uebfaqeve të reja dhe të unifikuara drejtë realizimit

vull

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë njofton se po nis zhvillimi i uebfaqeve të reja dhe të unifikuara për të gjitha Ministritë dhe Qeverinë.

 

Me zhvillimin e këtyre uebfaqeve vjen edhe një sistem i ri, më i mirë dhe i centralizuar.

 

Uebfaqet e reja do të jenë të gjitha të modernizuara dhe të integruara me njëra-tjetrën.

 

Me këtë projekt i japim kuptim edhe qëllimit tonë për unifikimin e të gjitha uebfaqeve të Ministrive dhe Qeverisë. Si rrjedhojë e kësaj, këto faqe do të jenë më praktike dhe qasja drejt informacionit do të jetë më e lehtë.

Ky projekt do të implementohet plotësisht deri në fund të këtij viti.

 

Next Post

Vazhdojmë të përmirësojmë cilësinë e shërbimeve në administratën shtetërore

Me propozim-ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për vendosjen e sistemit për menaxhim me kualitetin dhe korniza  e përbashkët mbi vlerësimin e punës dhe ofrimi i  shërbimeve  në administratën shtetërore, i cili kaloi në seancën e sotme qeveritare, ne synojmë që të rrisim cilësinë e shërbimeve në administratën shtetërore. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: