Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ziadin Sela : Kryetari i Komunës së Studeniçanit, z.Azem Sadiku, tanimë pjesë e familjes së madhe të Aleancës për Shqiptarët.

1 min read

Ditëve të fundit u shtuan zërat se kryetari i komunës së Studenicanit, Azem Sadiku do të kalojë në radhët e Aleancës për Shqiptarët të udhëhequr nga Ziadin Sela dhe një gjë e till u vërtetua sot ku me anë të një fotografie shpaloset takimi i Sadikut me kryetarin e ASH-së Sela dhe kryetarin e komunës së Gostivarit Taravari.

Status në facebook:

Ziadin Sela : Kryetari i Komunës së Studeniçanit, z.Azem Sadiku, tanimë pjesë e familjes së madhe të Aleancës për Shqiptarët. Bashkë me të u bashkuan edhe strukturat lokale të cilët nuk pranuan pazare me pushtetin aktual. E drejta dhe e pastërta triumfoi!