Ziadin Sela realizon takim me shoqatat jo-qeveritare nga sfera e kulturës

vull
Ziadin Sela në bashkëbisedim me përfaqësuesit e shoqatave i ka dëgjuar të gjitha vërejtjet dhe pakënaqësitë e tyre dhe bashkarisht u konstatua se ekziston diskriminim i hatashëm ndaj kulturës shqiptare. Ziadin Sela u zotua dhe ofroi mbështetje pa rezervë për iniciativën e shoqatave e njëkohësisht ju premtoi se kultura shqiptare si një sferë shumë e rëndësishme kërkon zgjidhje sistematike dhe afatgjate.
Poashtu,Sela u zotua se me ardhjen e Aleancës për Shqiptarët në pushtet kjo çështje do të zgjidhet në mënyrë sistematike.
Sela tha se Aleanca për Shqiptarët nga pozicioni momental si opozitë zotohet se do të jetë gjithnjë pranë artistëve dhe shoqatave duke ngritur zërin dhe duke ofruar zgjidhje konkrete për avancimin e kulturës shqiptare në vend. Sela premtoi se kjo çështje do zgjidhet me ardhjen e Aleancës për Shqiptarët në pushtet.
Next Post

Shqiptarja e parë që u nominua për Louis Vuitton

Louis Vuitton është një prej shtëpive të modës më prestigjioze në botë. Të përzgjidhesh si ndër stilistët më të mirë nga kjo markë është padyshim një mundësi e rrallë. E kur pjesë e 20 më të mirëve është një shqiptare, kjo nuk ka sesi të mos na bëjë të ndihemi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: