Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Zjarri në Çair u shua

1 min read

Zjarri që përfshiu katër ndërtesa në Çair është shuar. Askush nuk u lëndua.

 

Zjarri shpërtheu rreth orës 5 të pasdites në rrugën Cvetan Dimov.

Zjarri preku dy dyqane – shërbimet e biçikletave dhe motorëve, një shtëpi dhe një dyqan çaji.

Tetë kamionë zjarrfikësish ishin në vendin e ngjarjes dhe shkaku i zjarrit ende nuk dihet.