ZMPJ Isaki takim me Ambasadoren e Gjeorgjisë

vull

Zëvendës Ministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut  Fatmirë Isaki sot u takua me ambasadoren e Gjeorgjisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, me seli në Sofje, Sh.S.  znj. Tamara Liluashvili.

Zv/ministrja Isaki shprehi kënaqësinë që pas vendosjes së raporteve diplomatike me Gjeorgjinë, të dyja shtetet kanë treguar interes dhe vullnet për intensifikimin e dialogut politik, si dhe vendosjen e relacioneve të rëndësishme të punës dhe kulturës.

Ambasadorja Liluashvili e konfirmoi interesin për avancimin e mëtejmë të bashkëpunimit bilateral në më shumë fusha konkrete, me theks të veçantë në forcimin e bashkëpunimit ekonomik dhe rregullimin e gjendjes kontraktuale, si dhe vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm multilateral.

Next Post

Gent Nikqi ka nevojë për ndihmë për shërim jashtë vendit

Gent Nikqi, 9 vjeçar nga Peja, ka nevojë urgjente për ndihmë për shërim jashtë vendit. Ai është diagnostifikuar me Hepatitis Fulminanta Encaphalopathia Hepatica dhe ka nevojë për transplant të mëlçisë, i cili do të realizohet në Turqi, dhe i nevojiten 100 mijë euro. Të gjitha ata që kanë mundësi ta […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: