Zv/Drejtësisë, Nuhiu u takua me Avokatin Shtetëror, Fehmi Stafa

vull

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu, sot qëndroi në zyrat e Avokaturës Shtetërore ku u takua me të parin e këtij institucioni, z. Fehmi Stafa.

Avokatura Shtetërore është organi shtetëror që ndërmerr masa dhe mjete për mbrojtjen ligjore të të drejtave pronësore dhe interesave të shtetit. Vlersojmë se është koha që të sigurojmë pavarësi më të madhe dhe shkëputje të lidhjeve administrative të Avokaturës shtetërore me pushtetin ekzekutiv, sidomos gjatë përzgjedhjes së Avokatit të Shtetit dhe avokatëve shtetëror regjional,” potencoi Nuhiu.

Të dy bashkëbiseduesit kanë konstatuar se në Avokaturën Shtetërore përfaqësimi adekuat është në shkallë të kënaqshme dhe se implementimi i gjuhës shqipe realizohet sipas parashikimeve ligjore.

Next Post

Azem Sadiki takohet me Drejtorin e Agjensionit për menaxhim me pronën e konfiskuar z. Faton Asani.

Kryetari i Komunës z.Azem Sadiki, mirëpret në takim Drejtorin e Agjensionit për menaxhim me pronën e konfiskuar z. Faton Asani. Temë e bisedës ishte se komunat rurale me pak të ardhura si kjo e jona kanë nevojë për ndihmë nga institucionet shtetërore, Drejtori i këtij Agjencioni premtoj se pa hezitim […]

Subscribe US Now