Zv/drejtori Asani, njeriu që po punon më shumë se ministrat

vull

Një shembull pozitiv se si duhet te pozicionohen shqiptarët në institucionet shtetërore eshte zv/drejtori i Agjencis për Siguri Publike eshte Arif Asani.

Me punën e tij të vyeshme ai po fiton simpatitë e shqiptarëve por edhe të faktorit ndërkombëtar.

Asani po punon ne dy drejtime- luftë kundër krimit dhe ndihme per shqiptaret qe me vite të tëra kane pasur probleme me organet e sigurisë maqedonase. Rezultatet jane improsionuese, kurse Asani premton se di te vazhdoje edhe me tej te punoje ne keto dy drejtime.

Next Post

Flamuri i UT-së valoi mbi majën më të lartë të Olimpit

Gjatë vikendit të kaluar katër bjeshkatarë nga Kërçova sfiduan ngjitjen në Malin e Olimpit që ka 52 maja, gryka të thella dhe biodiversitet të jashtëzakonshëm. Në mesin e alpinistëve ishte edhe Doc. Dr. Lulzim Mehmedi, profesor në Fakultetin Pedagogjik, i cili në pikën më të lartë të Olimpit, në lartësi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: