Zv.kryeministri Bytyqi takohet me përfaqësues nga LOE, propozohen masa për pakon e katërt ekonomike

Kohanews Admin

Shkup, 7 shtator – Sot zv.kryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi ka realizuar takim me përfaqësuesit e Lidhjes së Odave Ekonomike, të udhëhequr nga kryetarja Danela Arsovska.

Ky takim është realizuar me qëllim që të vazhdohet dialogu mes qeverisë dhe sektorit të biznesit për të krijuar politika dhe masa për zhvillimin e ekonomisë së re.

Në takim janë propozuar masat konstruktive të cilat do të meren parasysh gjatë krijimit të pakos së katërt të masave për të mbështetur ekonominë dhe qytetarët.

“Në mënyrë që të vazhdoj dialogun në mes Qeverisë dhe sektorit të biznesit për të krijuar politika dhe masa për zhvillimin e ekonomisë së re dhe të qëndrueshme të Maqedonisë Veriore, sot kisha nderin të takohem me përfaqësuesit e Lidhjes së Odave Ekonomike të udhëhequr nga kryetarja Danela Arsovska.

I diskutuam të gjitha propozimet konstruktive që do t’i marrim parasysh gjatë krijimit të pakos së katërt të masave për të mbështetur ekonominë dhe qytetarët, duke u fokusuar në atë se si do të adresohen më mirë nevojat e grupeve më të prekura, për të kapërcyer sfidat e krizës socio-ekonomike të shkaktuar nga KOVID-19″, ka njoftuar zv.kryeministri Bytyqi.

Next Post

ZVKM i parë Grubi takoi ambasadoren Gjermane Holstein: Jemi gati për fillim të negociatave me BE

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi e realizoi sot takimin e parë me Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë znj. Anke Holstein. Ambasadorja Holstein, e uroi z.Grubi për formimin e qeverisë dhe për postin të cilin ai do ta ushtrojë duke i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: