Zv/ministri Bekim Rexhepi do ta udhëheq komisionin për rrugën Tetovë-Prizren

vull

Si rrjedhë e Memorandumeve për bashkëpunin të nënshkruara nga ana e Qeverisë të Republikës të Maqedosnisë të Veriut dhe Qeverisë të Republikës të Kosovës në lidhje me studimin fizibilit për rrugën Prizren-Tetovë dhe për e tampon zonës Blacë, u formua Komisioni nga ana e Qeverisë së RMV.

Si kryetar i Komisionit është propozuar zëvendësministri për transport dhe lidhje Bekim Rexhepi.

Qeveria e Kosovës nënshkruajti 11 marrëveshje me Qeverinë e Maqedonisë së Veriut. Disa nga marrëveshjet: studim i fizibilitetit për rrugën ’Prizren–Tetovë’; bashkëpunim në sferën e diasporës, rregullim kufitar të komunikacionit hekurudhor, bashkëpunim në sektorët e energjisë, turizmit, kontrollit të mallrave strategjike, inovacionit, zhvillimit teknologjik dhe ndërmarrësisë, dhe në qeverisje lokale.

 

Next Post

Kompanitë e Danela Arsovska nuk paguanë energji elektrike, borxh prej 54,000 euro, dokumentet zbulojnë skandal të madh për kandidaten e Gruevskit

Dokumentet e paraqitura tek ne zbulojnë një skandal të madh që lidhet me kandidaten e VMRO-DPMNE-së për kryetare të Shkupit, Danela Arsovska.   Kompania e saj “Imperial – Danela” DOOEL Shkup, më tej “Imperial DOOEL import export export Skopje” në të cilën ajo ishte menaxhere dhe pronare, prej vitesh ka […]

Subscribe US Now