Zv Ministri i Transportit Bekim Rexhepi: Banesat sociale në Gostivar, nga nesër hapet shpallja publike

vull

Zv.ministri i Transportit dhe lidhjeve, Bekim Rexhepi theksoi se për banesë sociale do të mund të aplikojnë vetëm banorët e komunës së Gostivarit që i plotësojnë kriteret e shpalljes publike.

“Në bazë të vendimit të Qeverisë, i cili është vendim që parasheh të gjithë procedurën e shpërndarjes të banesave sociale, formohet Komision në Ministrinë e Transportit dhe siç tha ministri aplikimi bëhet në Qendrat Sociale dhe e gjithë procedura do të kalojë në mënyrë transparente për të gjithë aplikuesit”, deklaroi zv.ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi.

Next Post

Bekteshi: Nuk ka krizë për furnizimin me naftë dhe derivate të naftës, të mos bëhet panikë te qytetarët

Nuk ka krizë për furnizimin me naftë dhe derivatet e naftës. Ka rezerva të mjaftueshme si te tregtarët e derivateve ashtu edhe në rezervat e mallrave shtetërore. Të mos bëhet panik te qytetarët se do të ketë kufizime për naftën dhe derivatet e naftës, tha ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi […]

Subscribe US Now