Zv.ministri Nuhiu: Ligji për lobim në procedurë parlamentare

Blerand Rexhepi

Zëvendës ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu ka publikuar lajmin e shumëpritur për lobim, ligj i cili do të zvogëloj dhe luftoj korrupsionin në institucionet e shtetit.

Ligji për lobim do të mënjanojë lobimin ilegal, apo të fshehur, andaj, rëndësia e këtij ligji është e madhe dhe është ligj i shumëpritur nga institucionet dhe qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

  1. Nuhiu është i mirënjohur për përkushtimin ligjor dhe transparent institucional, andaj, lajmi edhe është publikuar nga ai duke theksuar se “Ligji i ri për lobim në procedurë parlamentare. Lobimit të fshehur i vjen fundi!!”
Next Post

Mediat turke reagojnë ndaj veprimeve të Greqisë: Shkak për luftë

Greqia pritet të miratojë sot në Parlament projektligjin për zgjerimin e hapësirës detare nga 6 në 12 milje në Egjeun Qendror dhe detin Jon, gjë e cila është shkaktuar me reagime të forta në Turqi. Ai që ngjalli më tepër shqetësim në Turqi ishte fjalimi i ministrit të Jashtëm grek […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: