Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Vijojnë punimet intenzive për përmirësimin e infrastrukturës rrugore

1 min read
Loading...

Gjatë fundjavës së kaluar, kanë vijuar edhe më tej punimet intenzive në terren. U vendosën elemente mbrojtëse përgjatë rrugës Partizanska tek pikëndalesa e re e autobusave.

Aksione të tilla do të vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim përgjatë rrugëve të tjera të qytetit me qëllim që të parandalohen shoferët e pavetëdijshëm të cilët ndalojnë dhe parkojnë automjetet e tyre përgjatë trotuarëve të këmbësorëve.