Zaev: Do të fitojmë numër më të madh të komunave, këshilltarëve bashkë me Qytetin e Shkup

Kohanews Admin

“Në zgjedhjet e ardhshme lokale, ne do të fitojmë në numrin e kryetarëve të komunave, do të fitojmë në numrin e vendeve të këshillit, në numrin e votave në vend dhe në Qytetin e Shkupit,” tha kryeministri Zoran Zaev në duel me Hristijan Mickoski në Kannel 5.

Kryeministri shtoi se kryetarët e komunave në detyrë kanë bërë më shumë se kryetarët e mëparshëm në disa sektor.

“Ne ofrojmë më të mirën për secilën komunë, si kandidatë për kryetarë komune dhe si kandidatë për këshilltarë, por edhe programet më të mira,” tha Zaev.

Ai shtoi se përballë koalicionit fitues është një koalicion i quajtur Martesa Politike, i cili ka pikëpamje të kundërta për shumë çështje.

“Është një koalicion i panatyrshëm dhe ka qëllimin e vetëm politik për të ardhur në pushtet,” tha Zaev.

Next Post

Zaev i drejtohet Mickoskit: Ju desh e vratë Selën, sot keni lidhur një martesë interesi

“Ju jeni i njëjti Mickoski që ishit para Parlamentit më 27 prill, ndërsa deputetët thuajse u vranë brenda. “Turma që ju drejtuat u përpoq të vriste partnerin tuaj të koalicionit Zijadin Sela, dhe sot ju thoni se koalicioni juaj është shumë i natyrshëm dhe se nuk është një martesë me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: