Zaev i drejtohet Mickoskit: Ju desh e vratë Selën, sot keni lidhur një martesë interesi

Kohanews Admin

“Ju jeni i njëjti Mickoski që ishit para Parlamentit më 27 prill, ndërsa deputetët thuajse u vranë brenda. “Turma që ju drejtuat u përpoq të vriste partnerin tuaj të koalicionit Zijadin Sela, dhe sot ju thoni se koalicioni juaj është shumë i natyrshëm dhe se nuk është një martesë me interes,” tha kryeministri Zoran Zaev në duelin me Hristijan Mickoski në Kanal 5.

“Unë isha përpara dhe mbroja ata që ishin pas meje. Ju ishit udhëheqësi i turmës dhe më pas protestuat në mbrojtje të frikacakëve dhe kriminelëve që donin t’ju ​​merrnin jetën. “Ju ishit këshilltar i Gruevskit dhe ishit para Parlamentit më 27 prill,” tha Zaev.

Ai shtoi se qytetarët e dinë se në çfarë beson VMRO-DPMNE, çfarë bëri VMRO-DPMNE me shtetin dhe shtoi se e njëjta matricë nga njëmbëdhjetë vjet sundim ekziston edhe sot.

“Ju nuk keni pikëpamje, nuk dini si të ndërtoni politika. “Ne siguruam të ardhmen e vendit dhe vendi u bë anëtar i NATO -s,” tha Zaev.

Next Post

Qeveria: Gënjeshtër është deklarata e Micksokit mbi sondazhin, të kërkojë falje

Në daljen e sotme në televizionin Kanal 5, kreu i VMRO-DPMNE-së opozitare paraqiti informacion krejtësisht të pasaktë se sondazhi i Brimas, i publikuar sot nga media, është paguar nga paratë e qeverisë në një tender publik. Nuk ka prokurim publik për sondazhin, pra një sondazh të opinionit publik Brima, as […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: