Zaev: Kemi përparim në bisedime, vendosim besimin mes popujve

Blerand Rexhepi

Ne jemi një hap përpara – po rivendosim besimin midis popullit maqedonas dhe bullgar.

Në takimet në Sofje, ne aktivizuam dialogun dhe konfirmuam se jemi për miqësi.

Dialogu do të sjellë një zgjidhje për popujt tanë, për të rinjtë, për një të ardhme të përbashkët europiane.

Zgjidhjet duhet të marrin parasysh interesat e të dy palëve.

Vetëm në këtë mënyrë qytetarët do t’i mbështesin ata dhe vetëm në atë mënyrë do të kemi një realizim të suksesshëm.

Next Post

Kryetari Dehari gjithandej i mirëpritur, fshati Kolibar e përgëzon dhe shpreh mirënjohje

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, pas një kohe të vështirë të pandemisë, i kthehet projekteve të vlershme e të dobishme të komunitetit, me realizim sipas prioriteteve, të cilat gjejnë përkrahje të plotë. Në radhë ishte prezantimi i punëve infrastrukturore të fshatit Kolibare. Kryetari Dehari ka shkruar si vijon: […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: