Zaev: Maksim Dimitrievski favorit për kandidaturën

Kohanews Admin

Anketat dhe sugjerimet nga qytetarët do të tregojë se cili nga socialdemokratët do të jetë kandidatë në komunat e caktuara.

Por, në Kumanovë sipas liderit të Lidhjes Socialdemokrate tët Maqedonisë, Zoran Zaev njëri nga më të parapëlqyerit është kryetari aktual i komunës, Maksim Dimitrievski.

“Sigurisht se Maksimi është njëri nga të parapëlqyerit, por këtu kemi edhe kandidatë të tjerë”, tha Zaevi në hapjen e Qendrës Rinore në Kumanovë.

Ndërkohë që të gjitha anketat edhe në nivel republikan tregojnë se Dimitrievski për një kohë të gjatë qëndron në top listën e kryetarëve të komunave më i suksesshëm në mbarë vendin.

Next Post

AlternAtivA: Parada e krenarisë në Shkup nuk përfaqëson krenarinë tonë

AlternAtivA – si parti e spektrit konservator – përkujton se parada e a.q. “e krenarisë” nuk na përfaqëson edhe neve. Ne distancohemi nga ky organizim dhe u bëjmë thirrje qytetarëve me bindje konservatore, veçmas qytetarëve shqiptarë, që të shprehin distancim nga një organizim i tillë, duke e shprehur mbështetjen e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: