Zaev nga Kongresi i LSDM: Trashëguam një shtet të shkatërruar, të izoluar dhe të varfër nga Qeveria e Gruevskit

Blerand Rexhepi

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në Kongresin e sotëm para anëtarëve të partisë së tij tha se partia është e suksesshme dhe sukseset e shtetit.

Zaev tha se nga qeveria e mëparshme e Nikolla Gruevskit ata trashëguan një shtet të shkatërruar, të izoluar dhe të varfëruar dhe ata dolën para qytetarëve me një ofertë të ndershme dhe një koncept për kthimin e parave tek qytetarët dhe që u njoh nga votuesit .

Ai u mburr se ata kishin rritur pagat, pensionet, ndihmën sociale, siguruan një rimbursim të TVSH-së, shfuqizuan tarifën e transmetimit dhe ndërtuan mbi 500 km rrugë.

Next Post

Zaev: LSDM sjellë suksese të shtetit

Kryeministri Zaev në ditën kur partia e tij organizon kongres dixhital pretendon se në pothuajse katër vitet e kaluara, LSDM-ja ka sjellë sukses të shtetit. “Këto janë suksese historike të atdheut tonë, me krenari të drejtë, të lirë, të fortë ekonomikisht dhe në zhvillim, e cila po ecën përpara në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: