Zaev: OpenBalkan është shtëpia jonë e përbashkët europiane

Kohanews Admin

Shkup, 30 korrik – OpenBalkan është shtëpia jonë e përbashkët evropiane.

Tani jemi më afër se kurrë dhe po punojmë në mënyrë aktive për të zbatuar vlerat europiane në vend.

Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria kanë filluar një epokë të re të bashkëpunimit në Ballkan, sepse vetëm atëherë do të sjellim prosperitet për të gjithë qytetarët tanë.

Lidhja rajonale do të hapë perspektiva dhe mundësi të reja për zhvillimin ekonomik, për një të ardhme të përbashkët, për popujt tanë.

Next Post

Sela falemenderon mediat në rritjen e presionit publik për miratimin e Ligjit për Shtetësi nga Kuvendi i Maqedonisë së Veriut

Të nderuar, Në emrin tim personal dhe në emër të Aleancës për Shqiptarët, dua t’ju falënderoj përzemërsisht, bashkë me gjithë stafin tuaj, për kontributin dhe punën e palodhshme që ndikuan në rritjen e presionit publik për miratimin e Ligjit për Shtetësi nga Kuvendi i Maqedonisë së Veriut. Përmes informimit, raportimeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: