Zaev: Politika në shpinë të tragjedësi nuk lejohet, spitalet modurale shpëtuan shumë jetë tek ne dhe në botë

Kohanews Admin

“Jeni të mërzitur sepse po humbni zgjedhjet gjashtë herë, dhe do të humbni për herë të shtatë sepse po luani për përfitime politike dhe po përpiqeni të abuzoni me gjithçka”, tha kryeministri Zoran Zaev në duelin me Hristijan Mickoski në Kanal 5.

Kryeministri shtoi se Qeveria ka treguar aftësinë për të siguruar lehtësime shëndetësore shtesë në mënyrë që Italia të mos na ndodhë.

“Ne ekzistojmë për t’i shërbyer qytetarëve, mijëra jetë njerëzish janë shpëtuar me spitale modulare, ndërsa ju nuk jeni serioz për shtetin. Ju shikoni se si të përfitoni politikisht nga gjithçka, madje edhe nga kjo tragjedi”, tha Zaev.

Ai shtoi se dueli po bëhet i nxehtë për shkak të ankthit të bashkëbiseduesit të tij nga opozita dhe se kjo ndodh sepse ata si palë nuk dinë të ofrojnë ndonjë zgjidhje për vendin.

“Spitalet e tipit modular janë ndërtuar për të shmangur skenarin italian dhe mbipopullimin e spitaleve. “Nëse spitalet do të ishin ndërtuar në vend të monumenteve më parë, nuk do të kishte nevojë për spitale modulare,” tha kryeministri Zaev.

Next Post

Zaev i drejtohet Mickoskit: Mbaroi koha kur mund të ishit edhe hetues edhe prokuror

Mickoski, koha kur mund të ishe prokuror, hetues dhe gjykatës ka mbaruar, ajo kohë ka mbaruar, sot ka instanca profesionale të pavarura, tha kreu i LSDM -së në duelin e sontëm televiziv në Kanal5. Zaev vuri në dukje se sjellja e Hristijan Mickoski ishte përfitim politik dhe i bëri thirrje […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: