Next Post

Visar Ganiu: Berberët dhe frizerët janë hallkë e rëndësishme e shoqërisë sonë

Berberët/frizerët janë hallkë e rëndësishme e shoqërisë sonë jo vetëm për punën e palodhshme por edhe për kontaktin e tyre të vazhdueshëm me banorët e gjitha lagjeve. Nuk ka anketë me të mirë se sa të degjosh zërin e atyre qe degjojne hallet e qytetareve vazhdimisht, çdo orë e çdo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: