Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

“Zaevin do e tërheqim zvarrë”, audioinçizim ku flasin Çento dhe Qoseto për likuidim

1 min read

Një video e re është postuar në YouTube, e cila pretendohet se tregon biseda midis të dënuarve Jane Çento dhe Goran Angelov-Qoseto, duke njoftuar likuidimin e kryeministrit Zoran Zaev dhe familjes së tij.

Në pjesën e bisedës midis dy të dënuarve për incidentet e përgjakshme në “27 Prill” dëgjohet: “Zaev do të ekzekutohet si një qen”, “Unë do ta kthej për herë të fundit”, “Unë jam gati të shtrihem për jetën “” Nëse është e nevojshme do të vdes “.

Regjistrimi titullohet “Jane Cento dhe Kjoseto po përgatisin likuidimin e Zaev dhe familjes së tij”.