Zejdi e flet të vërtetën për Levicën, ja dëshmia e nënshkrimeve (Foto-Video)

Kohanews Admin

Skender Rexhepi nga Alternativa në Click plus në TV21, tha se kur e ka parë fotografinë se aty është edhe Apasievi është befasuar.

Zejdi tha se e ka thirrë Snopçen në telefon dhe ka kërkuar sqarim.

E ka pyetur se çfarë ka ndodhur, pasi që sipas tij është dashur që PLD të jetë nënshkruar dhe jo Levica,

Snopçe i ka thënë nuk ndodhi ajo, ndodhi kjo.

Next Post

Mblidhen sot këshilli Ekzekutiv dhe ai Qendror i LSDM-së, këto janë temat për të cilat do të diskutojnë

Dorëheqja e paralajmëruar e kryeministrit dhe kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev, analiza e rezultateve zgjedhore dhe ngjarjet aktuale politike pas parashtrimit të nismës për mosbesim të Qeverisë pritet të jenë temë diskutimi në mbledhjen e sotme të organeve më të larta të LSDM-së, që do të mblidhen sot pasdite në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: