Zëvendësministri Bushi priti në takim ambasadoren e Gjeorgjisë, Liluashvili

Kohanews Admin

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot ka realizuar një takim pune ambasadoren e Gjeorgjisë, znj. Tamara Liluashvili.

Bushi bashkë me ambasadoren e Gjeorgjisë gjatë këtij takimi kanë shprehur gatishmëri për bashkëpunim të ndërsjellë në fushën e sigurisë por edhe në segmente tjera që janë në interes të dy vendeve tona.

Zëvendësministri Bushi me këtë rast ka njoftuar znj. Liluashvili se Ministria e Brendshme është e gatshme që të propozojë draft tekst si bazë për fillimin e një Marrëveshjeje dypalëshe për bashkëpunim mes dy ministrive të brendshme, marrëveshje kjo që do të paraqet bazë për thellimin e bashkëpunimit.

Next Post

Ministri Bekteshi i ndihmon Strugës dhe Ohrit, edhe të Dielën të punohet në vendet turistike

Ministria e Ekonomisë ka dorëzuar në Kuvend Propozim për ndryshime në Ligjin për Tregti, me të cilin propozohet që të gjithë shitësit me pakicë në vendet turistike të mund të punojnë të dielave dhe gjatë festave. Ndryshimet në Ligjin për Tregti u janë dorëzuar deputetëve për shqyrtim dhe miratim në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: