Zëvendësministri Doko takon kreun e Edirne, Rexhep Gjurkan: Lidhjet mes dy vendeve vazhdojnë të jenë të fuqishme

Kohanews Admin

Zëvendësministri për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Xhabir Doko gjatë vizitës zyrtare në Turqi, ka takuar kreun e komunës së Edirne z. Rexhep Gjurkan me të cilin kanë diskutuar mbi bashkëpunimin mes dy vendeve.

Vizituam komunën e Edirne dhe takuam kryetarin e komunës, z. Rexhep Gjurkan me të cilin biseduam për aktivitete të përbashkëta të cilat mund të i realizojmë në një të ardhme të afërt. Me një miqësi të sinqertë me komunën Edirne, lidhjet mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Trakisë po vazhdojnë të jenë akoma më të fuqishme. Falenderim deri tek kryetari i komunës z. Gjurkan për kujdesin dhe mikpritjen.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159964597637422&set=pcb.10159964598127422

Next Post

Kush është Hanna Maliar, zëvendësministrja e mbrojtjes që po drejton operacionet luftarake në Ukrainë

Hanna Maliar ka lindur në vitin 1978 në Kiev. Arsimi i lartë. Në vitin 2000 ajo u diplomua në Institutin Ndërkombëtar të Gjuhësisë dhe të Drejtësisë. Nga viti 2000 deri në vitin 2010 ajo mbajti postin nga një pedagoge e zëvendësdrejtores së Institutit të Drejtësisë, Profesore e Asociuar në Universitetin […]

Subscribe US Now