Zëvendësministri i Kulturës Daim Luçi uroi mësuesit me rastin e 7 Marsit

Kohanews Admin

Zëvendësministri i kulturës, Daim Luçi përmes një postimi në profilin e tij në FB ka uruar mësimdhënësit shqiptarë. Lupi ka shkruar një thënie të rilindasit Sami Frashëri i cili kishte shkruar:

”Nëse do të mbjellësh për një vit, mbill misër e grurë. Nëse kërkon që të mbjellësh përgjithmonë, mbill arsim e kulturë”

Next Post

Ekskluzive/ Besimi: Jemi duke përgatitur masa për balancimin e rritjes së çmimeve

Ministri i Financave, Fatmir Besimi në një intervistë ekskluzive për indeks.mk ka folur për rritjen e çmimeve të derivateve të naftës dhe të energjisë elektrike. Ai ka thënë se rritja e çmimeve në berzat evropiane ndikon edhe tek çmimet në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Çmimet që rriten në bursat […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: