Zëvendësministri Rexhepi përuroi filter stacionin për ujë të pijshëm në komunën e Likovës

Kohanews Admin

Zëvendësministri për transport dhe lidhje Bekim Rexhepi bashkë me ministrin Naser Nuredini, kryetarin e komunës të Likovës Erkan Arfi, deputetët e zonës morëm pjesë në përurimin stacionit të filtrimit për ujë të pijshëm dhe rezervoarit.

Investimi i marrëveshjes për realizimin e projektit është 1.350.000 euro mjete te siguruara nga Ministria e transportit dhe lidhje dhe Komunes së Likovës.

Me ndërtimin e këtij stacioni do të mundësojë zgjidhjen e problemit shumëvjeçar për banorët e Komunës së Likovës dhe rrethinës.

Next Post

Veliaj: Këta drejtues të komunave në Maqedoninë e Veriut nuk do të ishin nëse nuk do të ishte bërë një luftë e drejtë

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në takimin e sotëm me kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti dhe Zëvendëskryeministrin e parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi mes tjerash ka theksuar faktin se në Maqedoninë e Veriut drejtuesit e sotëm të komunave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: