Zhvillimet në Palestinë: Zaev kërkon dialog

Kohanews Admin

Në profilin e tij në twitter kryeministri Zoran Zaev e ka hapur temën për konfliktin që po ndodh në mes Izraelit dhe Palestinës.

“Me shqetësim i ndjekim zhvillimet në Izrael dhe Rripin e Gazës. Jeta e njerëzve është e çmueshme dhe për këtë shkak dhuna duhet të ndalojë. Nuk duhet të ketë tolerancë për sulmet antisemitike. Nuk duhet të ketë tolerancë për sulmet mbi civilët nga cila do qoftë palë. Dialogu është zgjidhja”, shkruan Zaev.

Next Post

Video takim Osmani- Kulhánek

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani realizoi video takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës Çeke, Jakub Kulhánek. Takim i parë pas emërimit të Kulhánek kryediplomat i diplomacisë çeke. Me këtë rast, Osmani e uroi kolegun e tij dhe i dëshiroi sukses në kryerjen e këtij funksioni […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: