Zv.drejtori Rustemi ndjek nga afër punimet finale të pishinës në Tetovë

Kohanews Admin

Agjencia për rini dhe sport investon për gjeneratat e reja dhe për përmirësimin e standardeve për sport dhe rekreacion.

Ky investim kapital për qytetarët e Tetovës është në fazën përfundimtare të konstruksionit, ku mbi 80 përqind e punës është realizuar.

Nga kompania EUROVIA na garantuan se punët përmbyllëse të pishinës do të realizohet në afatin kohor të paraparë. Gjithashtu diskutohen mundësitë për realizimin e paneleve diellore fotovoltaike nga Agjencia, për efikasitet energjetik ku do të reduktohen shpenzimet për energjinë elektrike deri në 80 përqind.

Next Post

Drejtori Maksuti pritet në takim nga homologu kroat, Trut

Gjatë ditës së djeshme, drejtori i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim, z. Bekim Maksuti ka qëndruar për vizitë në Zagreb në kuadër të prezantimit të punimeve të sistemit të integruar për luftë kundër zjarrit dhe zjarrfikësve. Gjatë kësaj vizite, përkundër ndjekjes së punimeve të këtij sistemi të integruar dhe përfitimit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: