Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Zv.ministrja e financave Elezi nesër hap konferencën me temë ‘Përmirësimi i sistemit për kontrollë të brendëshëm’

1 min read
Loading...

Nesër e enjte (13 qershor 2019), me fillim në ora 10:00 zëvendës ministrja e financave Dr. Shiret Elezi pritet që të hap konferencën me temë ‘Përmirësimi i sistemit për kontrollë të brendëshëm’ që pritet të mbahet në kuadër të Ministrisë së financave në Shkup.

Konferenca organizohet në kuadër të projekteve të financuara nga Bashkimi Europian me rastin e përfundimit të këtij projekti, ndërsa krahas zëvendës ministres Elezi pjesëmarës do jenë edhe Frek Janmat këshilltar dhe udhëheqës sektori pranë Misionit të BE-së në Shkup si dhe ambasadorja kroate në vend HE Daniela Barishiq.