Zvogëlohet TVSH-ja tek disa ilaçe dhe tek energjia për ngrohje

vull

Qeveria sot në kuadër të seancës së 150 e ka miratuar Propozim-vendimin për ndryshim dhe plotësim të vendimit për përcaktimin e të mirave dhe shërbimeve të cilat i nënshtrohen shkallës preferenciale të tatimit të vlerës së shtuar, kumtoi pres-shërbimi qeveritar.

 

Me këtë vendim, siç theksohet, zvogëlohen çmimet e një numri të caktuar të ilaçeve, duke i përfshirë ilaçet për mjekësi veterinere dhe përshkruhet shkallë tatimore prefernciale prej pesë për qind për energjinë për ngrohje, e cila u miratua në njërën prej seancave paraprake të Qeverisë.

Next Post

PDK duhet të shkoj në shpi, në burg... dhe shumë prej tyre në 'rrs'

PDK duhet të shkoj në shpi, në burg… dhe shumë prej tyre në ‘rrs’ Nuk jemi n’krizë për dashni, shyqyr Zotit, prandaj askush nuk po ua kërkon patriotizmin, lëni ju Çakorrin e Veriun se nuk varen prej juve, veç dikush prej juve le të na premton se nëse ua japim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: