Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Lazim Destani në Konferencën ndërkombëtare të lidershipit europian në Londër - Koha News
Lazim Destani në Konferencën ndërkombëtare të lidershipit europian në Londër 1

Biznesmeni dhe filantropi i njohur shqiptar Lazim Destani morri pjesë në Konferencën që po mbahet në ambientet e Parlamentit britanik, i ftuar nga Rrjedi i lidershipit europian në Londër.

“I ftuar nga Rrjeti i Lidershipit Europian në Londër, kam kënaqësinë e pjesëmarrjes në Konferencën që po mbahet në ambientet e Parlamentit Britanik. Kjo Konferencë ka mbledhur së bashku Parlamentarë Britanikë, përfaqësues nga Ballkani Perëndimor e më gjerë, me synim, shqyrtimin e projektit mbi planifikimin e detajuar të një programi të punës ndër-partiake për ndërtimin e mbikëqyrjes parlamentare të politikës së sigurisë në Ballkan”, ka shkruar kështu Destani në rrjetin e tij social.

Sipas tij, në këtë Konferencë marrin pjesë personalitete të larta të cilët kanë lënë gjurmë në displomacinë botërore.

“Pjesëmarrës në këtë Konferencë janë Lordi George Robertson – ish-Sekretar Gjeneral i NATO-s dhe ish-Sekretar i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar, Lordi Browne i Ladyton-it – ish-Sekretar i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar dhe Kryetar i Rrjetit të Lidershipit Europian, Parlamentarë të tjerë nga vendet e Ballkanit e të rajonit, si dhe përfaqësues nga sfera e biznesit.
Fjala hapëse dhe kryesore e Konferencës ishte ajo e Lordit Robertson, ndërsa nga temat që u shtruan për diskutim do ta veçoja atë të seancës së parë që ka të bëjë me sigurinë e rajonit të Ballkanit, – Situata aktuale në vendet e Ballkanit pas invazionit rus në Ukrainë”, shkruan më tej Destani.

Pas konferencës, Destani ka falenderuar gjithë të pranishmit në darkë për përkrahjen e vazhdueshme që ata i japin rajonit dhe vendeve të Ballkanit.

“Në darkën e organizuar pata rastin t’i përshëndes të pranishmit duke i falënderuar miqtë tanë ndërkombëtarë për përkrahjen e vazhdueshme që ata i japin vendeve të rajonit tonë të Ballkanit. Siguria dhe stabiliteti politik janë faktorë të rëndësishëm për bashkëpunimin dhe zhvillimin ekonomik të rajonit”, thekson për fund Destani.

https://www.facebook.com/100044449328927/posts/pfbid029pcktWDPpPt5MRs2pwjdx3ixAemWnQWRJ45b3tQYMWXtjLEFCuDcmx2fyWMaWzj8l/?d=n